Professzionális tetőfedő megoldások Badacsonylábdihegyen és környékén

Badacsonylábdihegy és térsége mostantól számíthat egy magas színvonalú, több évtizedes tapasztalattal rendelkező tetőfedő csapat szaktudására. Szolgáltatásaink a tervezéstől a kivitelezésen át a szavatossági és utómunkálatokig magukban foglalják a tetőfedés teljes folyamatát.

Munkánk során kizárólag minőségi anyagokat használunk, legyen szó natúr és színes cserép fedőanyagról vagy lemezről. Tetőfedéseink során odafigyelünk minden részletre, hogy az elkészült munka tartós, esztétikus és az Ön elvárásainak megfelelő legyen. Korszerű gépparkunknak köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen dolgozunk.

Családi házak, középületek, templomok, gazdasági épületek teljes tetőfelújítását, valamint új tetők kivitelezését is vállaljuk. Évtizedes szaktudásunkkal a legkisebb ereszcsatornától a legösszetettebb tetőszerkezetekig minden munkát profi minőségben és gyorsan el tudunk végezni.

Szolgáltatásunk Balatonkenesén, Balatonedericsen, Balatonakaliban, Várvölgyben és a környező településeken is elérhető.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071
Professzionális tetőfedő