Minőségi tetőfedési munkák a Balatonnál

Megbízható, pontos és takaros tetőfedői munkákat hajtunk végre Balatonlelle térségében. Célunk, hogy minden ügyfelünk számára Maradandót alkossunk. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a cseréplemez, palalemez, kerámia és fém cserép alkalmazásában, és szakembereink korszerű tetőszerkezetek tervezésében és kivitelezésében.

A hibátlan kivitelezés érdekében először alaposan felmérjük az adott tető állapotát, és egyeztetünk Önnel a kivitelezéshez szükséges anyagokról és részletekről. Célunk a minél hosszabb élettartamú és esztétikus tetőfedés.

Szolgáltatásaink közé tartozik a tetőfelújítás, cseréplemezes és palatető kialakítás, valamint a cseréppel fedett, illetve kerámiacseréppel kibélelt tetők felújítása családi házakon és közületi épületeken egyaránt.

Szolgáltatásunk elérhető Balatonlelle mellett Balatonbogláron, Fonyódon és Balatonfüreden is.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071
Minőségi tetőfedési munkák