A Tetőfedés Szakértői: Az Ön Biztos Keze Balatongyörökön és Környékén

Balatongyörök és a környező települések lakói tudják, hogy az időjárás nem mindig kegyes hozzájuk. A viharos szelek, az esőzések és a hóesések mind-mind kihívás elé állítják a házak tetőszerkezetét. Mi, a tetőfedés szakértői, tudjuk, hogy a biztonság és a komfort érzetének megőrzése érdekében rendszeres karbantartásra, illetve időnkénti cserére is szükség lehet.

Cégünk évek óta azon dolgozik, hogy a tetőfedés területén a legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Szakembereink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a cserepeslemezes és kerámia cseréppel történő tetőfedésben, valamint a palatető felújításban és a korcolt lemezes tetőfedésben is. Legyen szó családi házak tetőfelújításáról vagy új építésű ingatlanok tetőfedéséről, mi garantáljuk az eredmény minőségét.

Ha Balatongyörökön és környékén otthon lakik, és tetőfedéssel kapcsolatos problémája vagy kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szolgáltatásunk itt is elérhető a következő településeken: Keszthely, Hévíz, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Badacsonytomaj.

Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071
Tetőfedés Szakértő